Första dagen i skolan :D

Idag var första dagen i nya skolan; Edsviks Konstskola!!!

Jag och Malin ville inte gå därifrån för det var så mysigt. Vi stannade och kollade runt i typ en och en halv timme innan vi åkte in till stan och fikade på Esspreso House :)

Bilder från min fina skola när jag får tillbaka min dator :)

Fred och Kärlek (till konsten) <3

Jag får liksom ingen ordning

Min dator är inne på lagning. Det ville inte ansluta till internet och sa massa konstiga saker och tan den funkar det liksom inte. Speciellt som jag inte får låna någon av datorerna hemma egentligen. Min lillasyster är snål och min pappa är arg. Men jag vill endå ha min dator med mina bilder på och så, annars känns det inte som det är någon mening med att uppdatera bloggen, men jag ska väl försöka endå.

Dessutom har jag fortfarande inte fått min lön och detta är otroligt jobbigt eftersom min planering förstörs!

Dessutom måste jag städa mitt rum och det blir aldrig rent för det är för litet!
JOBBIGT!

OCKSÅ! Är Alexander sjuk och det är jättejobbigt för han blir så kinkig och jag är så dålig på att inte bli irriterad, även om det är synd om honom och han är jättesöt.

Lite ansträngt, men ni får endå alltid Fred och Kärlek!


Stockholm i mitt hjärta <3

Nu drar jag hem till den vackra staden Stockholm och lämnar Oslo bakom mig. Det har varit en trevlig vistelse och Oslo är en underbar stad, men inget är lika underbart som mitt Stockholm.

Bussen går om 1 timme och en kvart. Mina väskor är packade. Jag funderar på om jag ska ta med mig min orchidé på bussen. den har inte fått något namn men jag känner att den har hjälpt mig lite medans jag var här och jag hatar tanken på att behöva slänga den eller lämna den bakom. Ja, den får någ följa med!

Fred och Kärlek och mer om vistelsen här i Oslo kommer snart, för jag har jättemycket fina bilder att visa!


...

Idag ska bli en bra dag!
  och kärlek <3

RSS 2.0